وزیر کابینه اسرائیل: می‌خواهیم نوار غزه را موقتاً اشغال کنیم جزئیات دیدار سفیر ایران در عربستان با عراقچی پاسخ اروپا و اوکراین به شرط پوتین برای پایان جنگ کشته شدن ۶ نظامی ارتش لبنان در جنوب لبنان سفرای جدید ۹ کشور خارجی رونوشت استوارنامه خود را تقدیم وزیر امور خارجه کردند رئیس پارلمان عراق: طرح اسرائیل برای تسلط کامل بر غزه را محکوم می‌کنیم مسکو: صلح آذربایجان و ارمنستان باید بدون مداخله خارجی باشد فیدان: اسرائیل به دنبال اشغال یا تضعیف کشور‌های منطقه است درگیری خونین ارتش پاکستان در نزدیکی مرز افغانستان ده‌ها کشته بر جای گذاشت محمد رعد: تحویل سلاح مقاومت خودکشی است و ما خودکشی نمی‌کنیم منبع آگاه: مذاکرات ایران و آژانس در سطح کارشناسی و فنی انجام می‌شود کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت

از سرگیری روابط ایران و عربستان در بغداد انجام می‌شود

یک منبع آگاه بدون مطرح کردن زمان قطعی گفته است که اعلام احیای روابط بین ایران و عربستان در پایتخت عراق انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۳ - ۱۳ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 04
کد خبر: ۱۴۱۰۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع آگاه فاش کرد: «انتظار می‌رود اعلام احیای روابط عربستان و ایران در بغداد و با حضور مقامات دو کشور و همچنین با مشارکت مصطفی الکاظمی و فواد حسین، نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق انجام شود».

به گزارش فرات نیوز، این منبع در بیانیه‌ای اشاره کرد: «مذاکرات الکاظمی در سفر هفته گذشته خود در جده و تهران منجر به حل و فصل بسیاری از مسائل بین دو کشور شده که می‌تواند به کاهش تنش‌ها در منطقه کمک کند». این منبع در پاسخ به این سوال که آیا سفر مقامات سعودی به بغداد قبل از نشست جده در اواسط ژوئیه انجام خواهد شد یا خیر، بدون اشاره به جزئیات بیشتر تاکید کرد که «این امر مستلزم هماهنگی بین سه کشور است».

گفتنی است حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در سفر به دمشق اعلام کرد که «تهران از بازگشت روابط با عربستان، بازگشایی سفارتخانه‌ها و آغاز گفتگو‌های سیاسی استقبال می‌کند». اظهارات عبداللهیان چند روز پس از آن صورت می‌گیرد که فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق از مذاکرات بین ایران و اردن، و همچنین ایران و مصر در خاک عراق خبر داد.

گفتنی است روابط ایران و عربستان از سال ۱۳۹۴ قطع شد و با حملات نظامی ائتلاف سعودی به خاک یمن، تنش در روابط بین دو کشور تشدید شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار